Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Angļu maizes mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ l piena
  • 1 sīpols
  • 2 krustnagliņas
  • šķipsniņa muskatrieksta
  • 60 g svaigas baltmaizes drupaču
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote salda krējuma
  • ½ tējkarote sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra pienu,liek tajā sīpolu, kurā saspraustas krustnagliņas, pieber muskatriekstu un vāra uz nelielas liesmiņas 30 minūtes. Pēc tam pieber drupačas, piparus un pieliek pusi sviesta un ar dakšīņu labi sakuļ. Uz ļoti mazas liesmas vāra 20 minūtes nepārtraukti maisot. Izņem sīpolu, pieliek atlikušo sviestu, saldo krējumu. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas