Angļu maizes mērce

Sastāvdaļas

  • ½ l piena
  • 1 sīpols
  • 2 krustnagliņas
  • Šķipsniņa muskatrieksta
  • 60 g svaigas baltmaizes drupaču
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote salda krējuma
  • ½ tējkarote sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra pienu,liek tajā sīpolu, kurā saspraustas krustnagliņas, pieber muskatriekstu un vāra uz nelielas liesmiņas 30 minūtes. Pēc tam pieber drupačas, piparus un pieliek pusi sviesta un ar dakšīņu labi sakuļ. Uz ļoti mazas liesmas vāra 20 minūtes nepārtraukti maisot. Izņem sīpolu, pieliek atlikušo sviestu, saldo krējumu. Pasniedz pie gaļas ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi