Debesis un zeme

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 kg skābu ābolu
  • 500 g asinsdesas
  • 3 sīpoli
  • 3 ēdamkarote kubiņos sagriezta speķa
  • Sāls
  • Mazliet cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus un ābolus nomizo un sagriež daiviņās. Sautē katrus atsevišķi. No kartupeļiem pagatvo biezeni, ābolus izberž caur sietu un pievieno kartupeļu biezenim. Labi sakuļ.Pieber sāli un cukuru. Speķa kubiņus izkausē un izkausētajos taukos apcep ripiņās sagrieztus sīpolus un asinsdesu. Šķīvī liek kartupeļu-ābolu biezeni, virsū klāj sīpolu un asinsdesas sacepumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi