Reinas cepumi

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 4 olas
  • 150 g sviesta
  • 150 g cukura
  • ¼ tējkarotes kardamona un maltu krustnagliņu
  • ½ rīvētas citrona miziņas
  • Sāls
  • Paciņa sausā rauga
  • Eļļa cepšanai
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, pieliek garšvielas un miltus. Sviestu izkausē, sajauc ar sauso raugu un pievieno olu-miltu maisījumam. Mīklu labi samīca, ar tējkaroti atdala mazas lodītes, liek verdošā eļļā un cep brūnas. Gatavas apkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi