Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
74
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Perfekti viss sanāk, nekādas 3 olas, bet gan kā receptē rakstīts visas 4as jāņem. 250ml ūdens, uzvāra, pieliek 100g sviesta, turpina uz lēnas uguns vārīt, tējkarotes galu sāli pievienoju es, tā garšīgāk, tad pievieno 160g miltu un turpina uz lēnas uguns vārīt. Kārtīgi uzmaisa miltus, līdz izveidojas viendabīga masa, nenoņemot no uguns!

Nekādas pankūkas šādi nesanāk, bet gan viss kā vajag. Ja, pievienojot miltus, katlu noņem no uguns, tad varbūt arī ir pankūkas, vai zosu olas pievieno... Šī ir lieliska recepte, tikai kaitina mērīšana glāzēs un sāls tika aizmirsts. Bet autore bija pielabojusi komentāros un pierakstīja- 1 glāze - 250ml un milti 1glāze ir 160 g. Jo citādi nav precizitātes un tu nesaproti, kuru glāzi ņemt un cik tālu to uzpildīt- līdz pašai augšai, ka līst pāri? - nepraktiski.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Ginta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pildījumam - garšīgāk, ja biezpienu izberž caur sietiņu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Ginta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīkla sanāk laba - taisīta vairāk kā 5 reizes un vienmēr sanāk. Ņemiet vērā: 1 glāze ir 250 ml. Tas nozīmē, ka vajag 160 g miltu un 250 g ūdeni. Ļoti svarīgi ir miltus jaukt iekšā nenoņemot no uguns,Olas M izmēra. Cepu 220 grādos 10 min. Pēc tam nolaižuuz 160 vēl 10 min (elektriskā, ar ventilatoru). Nākamo mīklas porciju likt pannā tikai, kad car uzreiz cepeškrāsnī nevis lai stāv uz pannas. Lieku mīklu ar 2 ēdamkarotēm.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
bite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienīgā recepte pēc kuras sanāca ideāla mīkla. Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Blondā
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkārši perfeti sanāca,ar visu to ka pirmo reizi ko tādu taisiju ,paldies par receptiiti .Dikti gardi sanāca :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Klinta Bolmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti, ļoti feinas kucinas sanaca! Sandra, vai tev neienāca prātā, ka, ieliekot vairāk pildījuma arī salduma būtu pieticis? Man nekas nepalika pāri, ja vēl būtu klausījusi pildīšanas pamācībai un nebūtu izdomājusi pildīt ar koditorejas maisiņu- viss būtu sanācis nevien garšīgi, bet arī traki vienkārši
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vilos
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pieliekot 4 M izmēra olas mīkla šķidra un tiešām sanāk pankūkas :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Man
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāds fail? Šī ir klasiskā mīkla vecrīgām! Vienīgi klasiskais pildījums ir biezpiens ar sviestu, nevis saldais krējums, jo saldais krējums kad pastāv, sāk atsuloties, bet tas tā, ja kādam vajag, lai viņas ilgāk stāv...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Regīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man nesanāca!
Precīzi pēc šīs receptes mīkla sanāca pašķidra un pirmās "kūciņas", kā jau iepriekš rakstīja, bija plakanās pankūkas!
Tad atlikušai mīklai pieliku nedaudz miltus un nedaudz pacēlās! Esmu vīlusies! :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nedrīkst noņemt katliņu no uguns, kamēr mīkla nav gatava. 250ml ūdens un 160g miltu. Noteikti viss sanāks 🙂🌿
Vērtējums
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
žēl, ka laicīgi neizlasīju visus komentārus - 4 olas šim daudzumam ir PAR DAUDZ - sanāk pārāk šķidra mīkla un nevis vēja kūkas bet pplakanas pankūkas. Ja ir normālas olas nevis kaut kādas mini, tad pilnīgi pietiek ar 3 gab. un tad ar vēl labāk miltus drusku vairāk pielikt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
A man miikla neceeljas :( peec garsas viss ok,pieberu mazliet cukuru!;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pēc šīs receptes kūkas sanāk dievīgas!
Jāpiebilst, ka šajā receptē pietrūkst tas, ka jācep 220 grādu temperatūra un nedrīkst likt siltās kūciņās krēmu, jo pildījums iztek.
Bet tā es visiem iesaku pamēģināt uztaisīt, jo garšo lieliski!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāla recepte. Viss sanāca kā vajag. Arī bez cukura!!!! Biezpiena masu taisiju pec saviem ieskatiem, patīk bagātīgi pildītas kūciņas, līdz ar to arī pāri nekas nepalika.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
maira
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
veja kukas gatavoju pirmo reiz,sanaca dievigas paldies par receptiti .:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Plaucēto mīklu nedrīkst putot...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jūlija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Baigi laba recepte!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nezinu kas taja mikla kas labs...cik taisiju tik reizes nekas nesanaca,mikla ir par skidru!!!!!! un kas ta par mervienibu 1 glaze miltu-kada glaze.man daudz un dazadu glazu majas,ka lai zin pec kadas jus merijat!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
1glāze 250ml ūdens, bet miltu 160g. Nedrīkst noņemt katliņu no uguns, kamēr mīkla nav gatava. Tad noteikti izdosies!
Vērtējums
l
laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies pa recepti. sen jau mekleju. taisishu te spanija uz Lieldienam. tiesham loti skaidra recepte. ja nesanak, tad skaidrs, ka neviens nav vainigs, pats mulkis.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti nepareiza recepte !!!!'
Viennozīmīgi ne pirmo reizi cepu vecrīgas, tikai galvā recepti neturu. Katru reizi paņemu no receptes.lv un vienmēr viss sanāk, jo cepu domājot līdzi un zinu konsistenci.
Pļura sanāk taisot šo mīklu.
Jeb olas jāņem kaut kas līdzīgs starp paipalu un mazo vistiņu, tad varbūt sanāks.
Sviesta manuprāt ir par daudz un pieliekot minēto daudzumu olu vispār viss šķidrs sanāk. Izcūkāju tikai produktus.
Par laimi vēl pieliku mazāk olas, taisīju dubulto daudz
umu un pieliku nevis 8 olas, bet gan tikai 5 olas un jau viss šķidrs.
Nevienam neiesaku taisīt saskaņā ar šo recepti !! Saimniece acīmredzot nav akurāta un precīza.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nedrīkst noņemt katliņu no uguns, kamēr mīkla nav gatava. 250ml ūdens un 160g miltu. Noteikti viss sanāks 🙂🌿 nupat uztaisīju un baidījos par olu daudzumu. Pievienojot 3 Zemnieku olas Rimi nopērkamas- bija mīkla vēl par cietu. Pievienojot 4.olu viss sanāca kā vajag. Es tāpat ne 1.reizi cepu un arī no receptes.lv paskatos sastāvdaļas. Šī ir laba recepte, tik sāls aizmirsts.
Vērtējums
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es dazus cilvekus vienkarsi nesaprotu, bet pareizi jau saka ja auns ir tad tads ar paliek! Tas ka Jus esat parcentusies ar putosanu un jums nav ienacis pasai prata ka jaliek cukurs jau nav ta cilveka vaina kas pievienojis savu recepti! Dazreiz ir ar galvu jadoma! Paldies par receptiti, dievigi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies par recepti sanaca ideali taisot pec jusu receptes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zanda K
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīgas!!! Paldies, par recepti!!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
diemzel man nesanaca,skumji jo taisiju ar prieku un mazo palidzi3gadus meitinu,garastavoklis nopluka uz nulli
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nedrīkst noņemt katliņu no uguns, kamēr mīkla nav gatava. 250ml ūdens un 160g miltu. Noteikti viss sanāks 🙂🌿
Vērtējums
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sveiki!Man ir jautajums vai kad atdzese ir jakul?Lasot citas receptes veja kukam saka ka ir!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
/
/////////////
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jautājums, vai mīkla uz pannas obligāti jāliek ar to konditorejas maisiņu vai kā viņu tur sauca, jo lasīju citas receptes un tur bija rakstīts, kas mīklu liek ar šo te konditorejas maisiņu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vēlējos jautāt vai tad kad pievieno olas jāputo ar roku vai ar mikseri?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, biju dzirdējusi, cik sarežģīti un kā neceļas mīkla! Bet bija elementāri!!! Super recepte! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
nelaimīgais vecrīgu fans :((
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es kā jau pilnīgs iesācējs, kuram sagribējās vienkārši vecrīgu un kko saldu rūgtajā ikdienā, sekoju visam līdz punkts pa punktam (tik un tā - galīgi maz info piemēram par cepeškrāsns grādiem, kā pareizi uzputot putukrējumu, cik cukurs utt. ,neuzskatiet mani par pilnīgi atpalikušu, neesmu mājsaimnieks kkāds)
jāsāk ar to, ka bija PILNĪGA izgāšanās, teikšu atklāti, līdz šim nebiju vēl ar tādu rūgtumu izmetis galarezultātu, tīri dēļ bērnības atmiņām :( nezinu, kāpēc tā, bet mīkla pa vidu kūciņai galīgi šķidra, ieliku vēl uz 20 min, tik un tā šķidra,mazliet cietāka.. :( ārpuse bij ok, bet nu ar to jau nepietiek, pildījumu arī pa saldu uztaisīju, grr.. nu vnk dusma

zūd uzticība šejienei un sev pašam..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nedrīkst noņemt katliņu no uguns, kamēr mīkla nav gatava. 250ml ūdens un 160g miltu. Noteikti viss sanāks 🙂🌿 man nupat viss ideāli sanāca.
Vērtējums
M
Mārtiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es nezinaaju kad vini pacelsies 2x lielaki, bet sanaaca ideali
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sabine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cepu ar omi 'siis veeja kuukas un nekas nesanaca tikai kkādi plācenīši!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandža
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
viss sanāca ļoti labi, es šokā, ka es kaut ko tādu māku tagad uztaisīt :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai kāds mabn varētu lūdzu pateikt cik aptuveni sanāk no ši daudzuma kūciņas?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viena pilna cepeškrāsns panna. Katra kūciņa 1 ēdamkarote ar kaudzīti, it kā divas būtu
Vērtējums
B
Beāte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanāca loti garšīgi :)) daži tikai tādi ieplakuši bija nezin kapēc. Cepu 200 grādos un nevēru nevienu reizi vaļā, tikai tad kad ņēmu ārā :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Olga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu sanāca vienreizēji labas :))! Paldies par šo recepti! No sākuma baidījos, jo likās ka nesanāks, bet bija vēl vienkāršāk nekā es domāju. Varbūt mīklai derētu vai sāls vai cukurs, tā kā prasās kaut kas! Vienreizēji labas!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
emjeis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ilgi mīkla ir jātur uz uguns?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
loniiite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nju sanaaca superr, liels paaldies :) sen tadus gribejaas :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kārlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai mīklu var putot ar karoti vai vaig mikseri?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lolita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es kūkas cepu reti, bet sakārojās 'vecrīgas' un kā taisīju pēc šīs receptes tā sanāca ar pirmo reizi! pašai pārsteigums un prieks visai ģimenei! Olas kuļot klāt ņēmu vērā Aijas šeit pieminēto padomu - līdzko mīkla tinās apkārt 'iesmiem',tad vairāk olas neliku, un arī sanāca pielikt tikai 3 olas. Paldies vienkāršās receptes autorei! x
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Indra25
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāli.Garšigi,paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar taadu satraukumu, baileem un uzmaniibu neesmu taisiijusi nevienu eedienu. Bet ceriibas attaisnojaas, ljoooti labi, prieks visiem :) liels paldies !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Neprasha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai varetu káds pateikt, kápéc miikla ir tik skidra - kaa pankuku miikla????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Spa Grals de Doms
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nedrīkst noņemt katliņu no uguns, kamēr mīkla nav gatava. 250ml ūdens un 160g miltu. Noteikti viss sanāks 🙂🌿
Vērtējums
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisīju šodien pirmo reizi, sanāca labi. Sākumā bažījos, ka mīkla pārāk cieta sanākusi, bet beigās bija labi. Bet mazliet sāls un cukurs tiešām jāpieliek arī mīklai.
Paldies receptes autorei un citu komentāriem!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Petra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
P.S. Cepot lielu daudzumu(sodien sacepu pufikus)un nakosaja diena =sapildiju.Braucot ciemos uz jubilejam:nopirku visslielako skivi kadu vien vareju atrast:sakravu piramidu(80-100)ietinu zeltita vai sudrabota papira ar lielu banti,visi mani radi tik to vien gaidija!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Petra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Zanitei taisniba:azis nevar but darznieks.Veja kukas cepu apmeram gadus :30 .Esmu cepusi 200-300 kucinas,meitas un dela dzimsanas dienas .Ari skolas klases vakariem. Vienigais varu piebilst,nonemot miklu no plits atdzeseju gan ilgak vinu parasti iznemu no katlina un uzliku uz lielo skivi un uz balkonu .Miklai jabut siltai ,ne karstai un tad saputo ar olam.Cepeskrasni pirms cepsanas uzsida.Pildijumam es dazreiz pieliku smalki sagrieztu marmeladi(beigas)iemaisiju.Putojot putukrejumu ar biezpienu dazreiz pieliku ruma esenci,dazreiz kadu pili balzama,dazadibai.Pasas beigas kartojot uz paplatem ,virsu apkaisiju ar pudercukuru,dazreiz piejaucu klat nedaudz sokoladi(sarivetu).Dariju visu pec iedvesmas un pasutijuma.Mazdels biezi zvana un prasa:ome atved pufikus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anastasija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām ļoti laba recepte. Izdevās no pirmās reizes. milzīgs prieks. Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
beba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanāca ļoti labi,visi ciemiņi slaveja..es cepu 250gradu karstumā,elektriskajā cepeškrāsnī..der jebkuras glāzes tilpums(ne glāzītes) kāda kuram ir un viss sanāks,man viss sanāca.Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Rūpīgi sekoju receptei un, mīklu taisot, skaitīju visu līdz sekundēm :D Sanāca vienkārši ideāli!!!
Ņēmu vērā Aijas padomu par miksera lāpstiņām - man arī sanāca pievienot 3 olas, lai gan bija pavisam maziņas.
Cepu 200 grādos, durvis nevirināju, izņēmu ārā un ļāvu stāvēt uz galda, kamēr piepildīju otro plātni ar piciņām :)
Bumbuļi pat ne drusciņ nesakritās, viduči arī tukši, tieši tā kā jābūt!

Lielumliels paldies no manas puses! Par cik no manis pavārs sliktāks nekā no lāča balerīna, tad spiedzu no sajūsmas, kad viss izdevās! kūkas bija pasakaini gardas (gan ar saldo pildījumu, gan ar sāļajiem siera salātiem)!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jaroslavs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es taisiju tikai pusi miklas, un arī pildijumu taisiju no 200 ml salda krējuma un 180 gr biezpiena, sanaca tā kā vajag. Nekas nepalika pāri.Ļoti garšīgi un vienkārši!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Egita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izdevās lieliski!! Paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man viss izdevaas kaa vajaga! Tieshaam njam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
DL
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sandras Auzinas kundze jeb jaunkundze feina saimniecite, spriezot pec rakstita, kulinarijas talants list pari malam :))
... tagad par temu: velejos parsteigt savu draudzeni pagatavojot ko gardu un tas man ari izdevas, super garsigas un gaisigas veja kukas. p.s draudzenei veders nesapeja un kungi sviests nekusa, man tapat :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laums
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti!!! Es virtuvee kaa zilonis trauku veikalaa, bet pat man sanaaca no pirmaas reizes, un sanaaca ideaali..kaa no konditorijas veikala...un pildiijums paari nepaliek nemaz ja pashas kuucinjas taisa lielaakas un ietilpiigaakas...un garsho vislabaak naakamajaa dienaa kad pildiijums iesuucas miiklaa. Liels paldies!!!
P.S. tiem kam paliek slikti..naakoshreiz vajag svaigas sastaavdaljas lietot..nevis receptes vainot ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
ML
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nesanaaca ideaali (lieluma zinjaa) bet garshiigi vienalga...yumm yumm!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Saule
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik grādos viņas cep cepeškrāsnī???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kas tā par mērvienību?? Glāze?? ,,Graņonkas" sen vairs netiek pārdotas, un glāžu tilpums ir dažāds... Cik karstā krāsnī jācep? Sakrsēta... 200, 250, 150 grādi???? Neprecīza un pavirša recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man nesanāca :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alise
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jums paldijums nepalika pari? es taisīju visu uz pusi vairāk (izņemot pildijumu) man bišķiņ palika pāri pildzijums
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura Akmene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
MMmmmm, ņammīgi sanāca! Grādi gan nebija minēti uz cik jācep, bet mēs cepām uz 220 sākumā un uz beigām 200grādos un sanāca burvīgi!!! Paldies!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
alise
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu