Ungāru teļa kotletes

Sastāvdaļas

  • 500 g teļa filejas
  • 70 g šampinjonu
  • 125 g spinātu
  • 2 ēdamkarotes sarīvēta siera
  • Eļļa
  • 1 ola
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Bešamela mērce ( skatīt sadaļā "Mērces")

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala 4 daļās, izklapē, apkaisa ar sāli, apvīļā rīvmaizē un cep līdz brūnai garoziņai. Uz pannas klāj noplaucētas spinātu lapiņas, liek kotletes, uz kotletēm liek sakapātas sēnes, pārlej ar bešamela mērci, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī līdz siers izkusis.

Komentāri

Igors 2015. gada 24. oktobris 07:34
Ar ko atšķiras ungāru teļš no latviešu teļa? Viņš vairāk badās,sīkstaks vai divkājains? Un kur var nopirkt Ungāru teļu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi