Baltās pupiņas pikantā mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g balto pupiņu
  • 250 g kapāta šķiņķa
  • 1 liels sīpols
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Šķipsniņa rīvētas citrona miziņas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu sīpolu
  • ¾ l tomātu sulas
  • 500 g vārītu kartupeļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas izvāra mīkstas un notecina.Sīpolus apcep eļļā, tad pieliek sakapātu šķiņķi un apcep arī to. Pupiņām pieliek apcepto sķiņķi, sīpolus, pieber piparus, sāli,pieliek citronu miziņas, izmaisa. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un apkaisītas ar lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi