Baltās pupiņas pikantā mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g balto pupiņu
  • 250 g kapāta šķiņķa
  • 1 liels sīpols
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Šķipsniņa rīvētas citrona miziņas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu sīpolu
  • ¾ l tomātu sulas
  • 500 g vārītu kartupeļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas izvāra mīkstas un notecina.Sīpolus apcep eļļā, tad pieliek sakapātu šķiņķi un apcep arī to. Pupiņām pieliek apcepto sķiņķi, sīpolus, pieber piparus, sāli,pieliek citronu miziņas, izmaisa. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un apkaisītas ar lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni