Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baltās pupiņas pikantā mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g balto pupiņu
  • 250 g kapāta šķiņķa
  • 1 liels sīpols
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • šķipsniņa rīvētas citrona miziņas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu sīpolu
  • ¾ l tomātu sulas
  • 500 g vārītu kartupeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas izvāra mīkstas un notecina.Sīpolus apcep eļļā, tad pieliek sakapātu šķiņķi un apcep arī to. Pupiņām pieliek apcepto sķiņķi, sīpolus, pieber piparus, sāli,pieliek citronu miziņas, izmaisa. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un apkaisītas ar lociņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas