Biezpienkūka ar žāvētiem āboliem

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 30 g cukura
  • 200 g miltu
  • 30 ml ūdens
  • 300 g biezpiena
  • 3 olas
  • 50 g cukura
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • 4 ēdamk. skāba krējuma
  • 3 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 150 g žāvētu ābolu, izmērcētu 50 ml baltvīna

Pagatavošana

45 min.
  1. Kūkas cepšanai izmanto 28 cm diametra tortes veidni. No margarīna, cukura, ūdens un miltiem izveido irdenu smilšu mīklu un izklāj veidnes apakšu. Sakuļ olas ar cukuru. Iemaisa biezpienu un krējumu. Pievieno cieti. Beigās iecilā gabaliņos sagrieztus ābolus. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Pamatni cep 10 minūtes. Tad uzlej biezpiena maisījumu, pārkaisa ar kanēli un cep vēl 35 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi