Itāļu "pavijas" zupa

Sastāvdaļas

  • 1 ola 2 šķēles baltmaizes
  • 2 glāzes gaļas buljona
  • 1 ēdamkarote sarīvēta siera
  • Sakapāti lociņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltmaizes sķēles no abām pusēm apziež ar sviestu un apcep,liek ugunsizturīgā traukā, pārlej ar buljonu un iecilā jēlu olu. Trauku liek cepeškrāsnī. Kad olas baltums sarecējis, izņem, garnē ar sarīvētu sieru un sakapātiem lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi