Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Svaigu kāpostu zupa ar aitas gaļu

Svaigu kāpostu zupa ar aitas gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu kāpostu
  • 700 g aitas gaļas ar kauliem
  • 3 vidēji burkāni
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 4 l ūdens
  • 1 lauru lapa
  • Sāls
  • Piparu graudiņi
  • Eļļa apcepšanai
  • Pētrsīļi pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Katlā ielej ūdeni, ieliek gaļu. Strauji uzvāra un noputo.
  2. Pievieno kāpostus, strauji uzvāra un noputo. Vāra lēni 2 stundas.
  3. Burkānus un kartupeļus sagriež liek katlā vārīties. Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā, tad pievieno zupai. Papildina ar garšvielām un garšaugiem. Pievieno zupai un vāra vēl 20 min.
  4. Gaļu no zupas izņem, atdala kaulus. Sagriež un pievieno atpakaļ zupai.

    Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas