Berlīnes šnicele

Sastāvdaļas

  • 500 g govs tesmeņa
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • Milti
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • 1 lauru lapa
  • Krustnagliņa
  • Melnie graudu pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Tesmeni nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, pieliek sāli, vāra 1 stundu, tad ūdeni nolej. Tesmeni vēlreiz pārlej ar karstu ūdeni, pieliek sīpolu, lauru lapu, krustnagliņu, piparus un vāra uz vājas uguns, kamēr tesmenis mīksts.
  2. Atdzesē, sagriež šķēlēs, apvīļā sakultā olā, miltos un apcep sakarsētā eļļā no abām pusēm brūnu.
  3. Pasniedz ar čepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem un krējuma mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi