Romšnicele

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopu filejas
  • 45 g sviesta
  • 0.5 glāzes gaļas buljona
  • 5 ēdamkarotes krējuma
  • 1 tējkarote balto malto piparu
  • 3 bazilika lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porcijās un izklapē. Izkausē sviestu un apcep šniceles 3-4 minūtes no katras puses, kamēr veidojas brūna garoziņa. Pirms apgriešanas katru šniceli apkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Pannā, kur cepušās šniceles, ielej karstu buljonu, pieliek krējumu, bazilika lapiņas, piparus un sāli un uzvāra. Ar mērci aplej šniceles un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni