Slumbrijas šnicele

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigas skumbrijas
  • 2 olas
  • Milti sviests
  • Eļļa
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis iztīra, sadala filejās, katru fileju viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, iemērc sakultā olā, apvīļā miltos un apcep sakarsētā eļļā brūnas. Gatavās šniceles aplaista ar izkausētu sviestu un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi