Varšavas šnicele

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa filejas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • 125 ml piena
  • 5 ēdamkarotes zaļo zirnīšu
  • 75 g šķiņķa
  • Milti
  • Speķis
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porcijās, izklapē, apsāla un apvīļā miltos.
  2. No olām, miltiem un piena pagatavo šķidru mīklu, iemaisa zaļos zirnīšus un sīki sagrieztu šķiņķi. Izkausē speķi, panētās šniceles iemērc mīklā un cep no abām pusēm brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi