Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Varšavas šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa filejas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 2 olas
  • 125 ml piena
  • 5 ēdamkarotes zaļo zirnīšu
  • 75 g šķiņķa
  • Milti
  • Speķis
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež porcijās, izklapē, apsāla un apvīļā miltos.
  2. No olām, miltiem un piena pagatavo šķidru mīklu, iemaisa zaļos zirnīšus un sīki sagrieztu šķiņķi. Izkausē speķi, panētās šniceles iemērc mīklā un cep no abām pusēm brūnas.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas