Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa filipīniešu gaumē

Cūkgaļa filipīniešu gaumē

FOTO: Depositphotos.com

Soja ar ķiploku vienmēr veido labu kombināciju. Bet šoreiz papildināsim šo komplektu ar smalcinātām lauru lapām, tās dos spēcīgu garšu izvēlētajai cūkgaļai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas karbonādes
  • 1/4 glāze/s sojas mērces
  • 1/4 glāze/s glāzes galda etiķa
  • 3 daiviņa/s sakapāta ķiploka- lielas
  • 4 sasmalcinātas lauru lapas
  • 1 tējk. melno piparu graudiņu
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Cepti sīpoli pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Visus produktus, izņemot eļļu, sajauc katliņā. Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs un kartīgi iemaisa garšvielās un ļauj ievilkties 1 stundu.
  2. Pēc tam liek uz uguns, ļauj uzvārīties, uzliek vāku, samazina liesmu un sautē līdz gaļa mīksta.
  3. Uz pannas eļļā apcep 3 sakapātas ķiploka daiviņas, liek izsautēto gaļu un apcep brūnu. Tad gaļu liek atpakaļ mērcē un uzvāra. Pasniedz papildinot ar kārtīgi saceptiem sīpoliem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas