Soja ar ķiploku vienmēr veido labu kombināciju. Bet šoreiz papildināsim šo komplektu ar smalcinātām lauru lapām, tās dos spēcīgu garšu izvēlētajai cūkgaļai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1kgcūkgaļas karbonādes
1/4glāze/ssojas mērces
1/4glāze/sglāzes galda etiķa
3daiviņa/ssakapāta ķiploka- lielas
4sasmalcinātas lauru lapas
1tējk.melno piparu graudiņu
1ēd. k.cukura
1/2glāze/sūdens
2ēd. k.eļļas
Cepti sīpoli pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
90 min.
Visus produktus, izņemot eļļu, sajauc katliņā. Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs un kartīgi iemaisa garšvielās un ļauj ievilkties 1 stundu.
Pēc tam liek uz uguns, ļauj uzvārīties, uzliek vāku, samazina liesmu un sautē līdz gaļa mīksta.
Uz pannas eļļā apcep 3 sakapātas ķiploka daiviņas, liek izsautēto gaļu un apcep brūnu. Tad gaļu liek atpakaļ mērcē un uzvāra. Pasniedz papildinot ar kārtīgi saceptiem sīpoliem.