Cūkgaļa filipīniešu gaumē

5 1
Cūkgaļa filipīniešu gaumē
Foto: Depositphotos.com
Soja ar ķiploku vienmēr veido labu kombināciju. Bet šoreiz papildināsim šo komplektu ar smalcinātām lauru lapām, tās dos spēcīgu garšu izvēlētajai cūkgaļai.

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas karbonādes
  • 1/4 glāze/s sojas mērces
  • 1/4 glāze/s glāzes galda etiķa
  • 3 daiviņa/s sakapāta ķiploka- lielas
  • 4 sasmalcinātas lauru lapas
  • 1 tējk. melno piparu graudiņu
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1/2 glāze/s ūdens
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Cepti sīpoli pasniegšanai

Pagatavošana

90 min.
  1. Visus produktus, izņemot eļļu, sajauc katliņā. Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs un kartīgi iemaisa garšvielās un ļauj ievilkties 1 stundu.
  2. Pēc tam liek uz uguns, ļauj uzvārīties, uzliek vāku, samazina liesmu un sautē līdz gaļa mīksta.
  3. Uz pannas eļļā apcep 3 sakapātas ķiploka daiviņas, liek izsautēto gaļu un apcep brūnu. Tad gaļu liek atpakaļ mērcē un uzvāra. Pasniedz papildinot ar kārtīgi saceptiem sīpoliem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni