Svētku cepumiņi

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 100 g cukura
  • 2 olas
  • 50 g miltu
  • 150 g kviešu kliju
  • 50 g saberztu lazdu riekstu
  • 50 g rozīņu
  • 1 /2 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru. Vēlāk pievieno olu, cepamo pulveri, sajauktu ar miltiem, un kviešu klijas. Saputotai masai pieliek rozīnes un sasmalcinātus riekstus. Liek ar tējkaroti uz plāts nelielas piciņas un cep cepeškrāsnī apm. 180 °C.

Komentāri

Andris Krūmiņš 2009. gada 29. oktobris 19:01
Ar 15 gramiem zāles garšo tīri labi :) Ja ieēd pietiekamā daudzumā tad arī paķer!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi