Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļa cepetis ar sarkanvīna pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 cālis ap 1 -1,2 kg
  • 1 glāze varītu rīsu
  • 1 glāze sarkanvīna
  • 1 dzeltena paprika
  • 1 sarkana paprika
  • ½ tējk malti kajēnas pipari
  • 1 tējk sāls
  • Vistas garšviela ar kariju
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Papriku sīki sagriež, sajauc ar sāli, pipariem,rīsiem un baltvīnu. Cāli no visām pusēm nomazgā un nosusina ar salveti. Iepilda tajā pildījumu. Sasien kājas un spārniņus - lai viss ir kopā un nebirst nekas ārā. Cāli ierīvē ar garšvielu un ielek cepeša maisiņā.( Maisiņu protams pannā). Cep cepeškrāsnī 220 grādos, 50 minūtes. Un tad maisiņu iegriež un vēl pacep mazliet - lai apbrūnē.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas