Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļa cepetis ar plūmēm un burkāniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.2 cālis ap 1 -1,2 kg
  • 1 glāze žāvētas melnās plūmes
  • 2 vārīti burkāni
  • 1 tējkarote malts ingvers
  • ½ tējkarote malts kardemons
  • 3 ķiploku daiviņas
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Burkānus sarīvē, plūmes sagriež un visu sajauc ar garšvielam
  2. Cāli no visām pusēm nomazgā un nosusina ar salveti.
  3. Iepilda tajā pildījumu. Sasien kājas un spārniņus - lai viss ir kopā un nebirst nekas ārā. Cāli ierīvē ar saspiestiem ķiplokiem, sāli un ielek cepeša maisiņā.( Maisiņu protams pannā). Cep cepeškrāsnī 220 grādos, 50 minūtes. Un tad maisiņu iegriež un vēl pacep mazliet - lai apbrūnē.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas