Sākums > Receptes > Deserti

Adventes tiramisu

2005. gada 31. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Sakuļ saldo krējumu, biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru un Mascarpones sieru viendabīgā masā.
2. Sasmalcina zemenes.
3. Sasmalcina cepumus viendabīgā, irdenā masā.
4. Traukā kārto cepumus, zemeņu masu, pa virsu krējumu masu. Tad atkal cepumus un krējumu masu. Noslēdz ar cepumiem.
Zemeņu masu liek atkārtoti, ja vēlās, lai deserts nedaudz skābāks.
5. Vismaz 1,5 h patur ledusskapī un tad pasniedz.
Pasniedzot pievieno svaigu piparmētru lapiņu, ja vēlas, pārkaisa ar kakao pulveri.

Labu apetīti!
Uz augšu