Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētu zemeņu
  • 100 ml saldā krējuma
  • 125 g Mascaparones siera
  • 125 g biezpiena
  • 100 g piparkūku cepumi
  • 50 g cukura
  • 50 g vaniļas cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sakuļ saldo krējumu, biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru un Mascarpones sieru viendabīgā masā.
  2. Sasmalcina zemenes.
  3. Sasmalcina cepumus viendabīgā, irdenā masā.
  4. Traukā kārto cepumus, zemeņu masu, pa virsu krējumu masu. Tad atkal cepumus un krējumu masu. Noslēdz ar cepumiem.
    Zemeņu masu liek atkārtoti, ja vēlās, lai deserts nedaudz skābāks.
  5. Vismaz 1,5 h patur ledusskapī un tad pasniedz.
    Pasniedzot pievieno svaigu piparmētru lapiņu, ja vēlas, pārkaisa ar kakao pulveri.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas