Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Sklandu rausis olainiešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Rupji kviešu milti
  • Skābais krējums
  • Cūku tauki (var izmantot augu eļļu)
  • Sāls
  • Cukurs
  • Raugs
  • Pildījumam
  • Svaigi rīvēti burkāni
  • Saldais un skābais krējums
  • Ola
  • Medus (var aizstāt ar cukuru)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Skābajā krējumā iemīca miltus. pievieno taukvielas, sāli, raugu un cukuru. Pārsedz ar drāniņu un liek siltā vietiņā, kur nav caurvēja, līdz uzrūgst. Sarīvē burkānus ( var izmantot čabas, kas atlikušas pēc burkānu sulas spiešanas ). Pievieno skābo un saldo krējumu, olas,medu. Mīklu liek uz dažāda lieluma apaļām pannām - izrullējot to līdz pat pannas malai. Vidū liek sagatavotu burkānu pildījumu. Cep maizes krāsnī vai cepeškrāsnī lielā karstumā, kamēr gatavi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas