Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikardijas cūkas fileja ar puraviem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas filejas
  • 5 ēdamkarotes eļļas
  • 750 g puravu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļu ierīvē ar sāli un pipariem, apcep sakarsētā eļļā no visām pusēm. Puravus uz 5 minūtēm ieliek vārošā ūdenī, izņem notecina un apsusina. Atlikušajā eļļā apcep puravu kātus ar ķiplokiem,puravus izņem, pieliek tomātu pastu un 6 ēdamkarotes ūdens, uzvāra, ieliek gaļu un sautē cepeškrāsnī 1-1,5 stundas. Gatavo gaļu sagriež šķēlītēs, apkārt liek puravus, mērcei pieliek sāli un piparus pēc garša un pārlej gaļas šķēlītēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas