Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikardijas cūkas fileja ar puraviem

2005. gada 30. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļu ierīvē ar sāli un pipariem, apcep sakarsētā eļļā no visām pusēm. Puravus uz 5 minūtēm ieliek vārošā ūdenī, izņem notecina un apsusina. Atlikušajā eļļā apcep puravu kātus ar ķiplokiem,puravus izņem, pieliek tomātu pastu un 6 ēdamkarotes ūdens, uzvāra, ieliek gaļu un sautē cepeškrāsnī 1-1,5 stundas. Gatavo gaļu sagriež šķēlītēs, apkārt liek puravus, mērcei pieliek sāli un piparus pēc garša un pārlej gaļas šķēlītēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Uz augšu