Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Bezē cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • ¾ glāzes pūdercukura
  • 270 g saberzta kokosrieksta
  • 190 g šokolādes gabaliņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mikserī saputo olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru, katrreiz labi saputojot. Maisījumu liek lielākā traukā, divās porcijās iecilā kokosriekstu un šokolādi.
  2. Ar mitrām rokām no 1 tējkarotes mīklas veido bumbiņas un liek uz ietaukotas pannas, starp cepumiem atstājot 3 cm. Cep 180C temperatūrā apmēram 20 minūtes, līdz cepumi gaiši iedzelteni. Atdzesē uz pannas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas