Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara šnicele ar tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g tītara krūtiņas filejas
  • 4 tomāti
  • 4 tējkarotes sviesta
  • 4 tējkarotes rīvēta siera
  • 4 itāļu šķinķa šķēlītes
  • 4 salvijas lapiņas
  • Milti
  • Eļļa
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sadala 4 porcijās, viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos.
  2. Tomātiem kātiņu vietās izdara krustveida iegriezumus, liek formiņās un uzliek katram tomātam1 tējkaroti sviesta un 1 tējkaroti siera, pēc tam uz 10 minūtēm ieliek sakarsētā cepeškrāsnī.
  3. Kamēr tomāti cepas, sagatavo šniceles. Uz katras liek šķēli šķiņķa, salvijas lapiņu un šniceli pārloka uz pusēm, sasprauž ar koka irbulīti un apcep 5-6 minūtes no katras puses.
  4. Pasniedz ar saceptajiem tomātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas