Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jēra gaļas siteņi kafijas mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra mīkstuma
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Mērcei
  • 60 g sviesta
  • 0.3 glāzes stipras kafijas
  • 0.3 glāzes medus
  • 0.25 tējkarotes kardamona
  • 0.5 tējkarotes kanēļa
  • 0.25 tējkarotes malta muskatrieksta
  • 0.25 tējkarotes maltu krustnagliņu
  • 1 tējkarote citronu sulas
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 5 -6žāvētas plūmes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež gabalos, izdauza, apsāla un apcep sakarsētā eļļā no abām pusēm.
  2. Mērcei sviestu izkausē uz vājas uguns, pielej kafiju, pieliek medu,sojas mērci,citrona sulu un garšvielas. Izmaisa, uzliek vāku un karsē 1 minūti, noņem no uguns, mazliet atdzesē. Pēc tam atkal uzliekt uz uguns, ieliek žāvētas plūmes un uzvāra. Gaļu pasniedz pārlietu ar mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas