Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti kāposti ar plūmju zapti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg skābi kāposti
  • Liels sīpols
  • Burkāns
  • 1 glāze plūmju vai plūmju un ābolu zaptes
  • 100 - 200 g treknas žāvētas cūkgaļas
  • 10 melnie pipari
  • 3 lauru lapas
  • Ja kāpostos nav ķimeņu - 1 ēdamkarote
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sīki sagriež sīpolu un apcep kopā ar gaļiņu. Liek klāt kāpostus, sarīvētu burkānu, piparus, lauru lapas un ķimenes. Pielej 1 glāzi ūdens (ja kāposti sausi). Ja nav gaļas, labi var iztikt ar cepešu taukiem un aspiku.
  2. Visu maisot sautē apmēram stundu. Tad iemaisa zapti un sautē vēl kādu stundu. Uzmana, lai kāposti nepiedeg. Ja vajag, papildina ar ūdeni (bet vispār procesā tas nebūtu vēlams).Klasisks ziemas ēdiens. Gana sātīgs, tāpēc var iztikt bez papildus gaļas ēdiena, pietiek ar vārītiem kartupeļiem. Sildīts garšo vēl labāk.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas