Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kefīra krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 l kefīra
  • 200 g krējuma
  • Cukurs pēc garšas (1 glāze)
  • Vanilīns pēc garšas1 ēdamk. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Želatīnu aplej ar 1/2 glāzi ūdens un ļauj 30-40 min. uzbriest. Pēc tam intensīvi maisot, uzkarsē un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Kefīru, krējumu, cukuru un vanilīnu sajauc un puto 5-6 min. Putošanu turpinot lēni tievā strūkliņā ielej želatīnu. Puto vēl 5 minūtes. Salej saldēdiena trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām. Visu var rotāt ar riekstiem, ogām. Krēmu var ieliet arī lielā traukā un atdzesēt tajā, pēc tam ar karoti salikt porciju trauciņos. Tikai tad jāņem vairāk želatīna (1,5 - 2 ēdamk.)
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas