Jāņogu debess mannā

Jāņogu debess mannā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 l jāņogu sula
  • 0.5 l ūdens
  • 1 glāze/s glāze mannas
  • Cukurs pēc garšas
  • Piens pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Ūdeni sajauc ar jāņogu sulu un pievieno cukuru. Tā, lai būtu salds, bet ne pārāk.
  2. Ielej katliņā un karsē, bet nevāra.
  3. Kad ir karsts, ber klāt mannu un maisa, līdz izveidojas biezāka masa.
  4. Tad atdzesē un puto, kamēr kļūst gaisīgs. Liek traukā un pārlej ar pienu. Pienam var pievienot vaniļas cukuru.

    Labu apetīti!
    Tad atdzesē un puto, kamēr kļūst gaisīgs. Liek traukā un pār...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

one diriction 2014. gada 11. janvāris 11:19
i m nam nam
LINDA 2013. gada 26. oktobris 12:02
GARSIGI SNACA

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi