Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pēcsvētku teļa cepetis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g teļa filejas vienā gabalā
  • 1 buntīte pētersiļu
  • 3 sālīti gurķi
  • 2 sīpoli
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • 1 glāze gaļas buljona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pētersiļus sakapā, smalki sagriež sīpolus un skābētos gurķus, apkaisa ar pipariem un labi samaisa.Uz cepešpannas klāj pusi maisījuma, virsū liek teļa filejas gabalu un apklāj ar atlikušo maisījuma daļu. Ielej gaļas buljonu un cep apmēram 1 stundu iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, regulāri aplaistot ar šķidrumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas