Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vācu ziemassvētku piparriekstiņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 300 g cukura
  • 2 paciņas cepamā pulvera
  • 500 g miltu
  • 6 ēdamkarotes piena
  • šķipsniņa ingvera
  • šķipsniņa muskatrieksta
  • šķipsniņa maltu krustnagliņu
  • 0.5 tējkarotes malto balto piparu
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 0.5 tējkarotes citronskābes
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Rīvēta apelsīna miziņa
  • 50 g maltu saldo mandeļu
  • 200 g pūdercukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas saputo ar cukuru. Miltus samaisa ar cepamo pulveri un samaisa ar pienu un saputotajām olām, pakāpeniski iemīcot garšvielas. Beigās piemīca citronskābi un mandeles. Mīklu noliek uz 1 stundu aukstumā, izvelnē, spiež ar degvīna glāzīti mazus plācenīšus un cep 10-15 minūtes. Atdzesētus pārklāj ar karstu ūdeni samitrinātu pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas