Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa ar āboliem

Cūkgaļa ar āboliem

FOTO: Depositphotos.com

Svarīgi, lai ābolu šķirne būtu piemērota un gatavošanas procesā neizšķīstu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g liesas cūkgaļas
  • 2-3 āboli
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 1 vidējs sīpols
  • 2-3 ēd. k. medus
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež vidēji lielos gabaliņos, apber ar sāli un pipariem un samaisa. Uz pannas sākumā strauji apcep, tad uz lēnas uguns sutina, kamēr dara pārējos darbus.
  2. Ābolus pārgriež uz pusēm, izņem serdes, sagriež vidēja izmēra daivās, bet nemizo.
  3. Sagriež smalki sīpolu.
  4. Ābolu viegli sviestā apcep kopā ar sīpoliem.
  5. Pie āboliem pievieno gaļu un uz lēnas uguns sautē ~ 10 minūtes. Gatavošanas procesa beigās iemaisa medu un ļauj nedaudz garšām ievilkties.

    Labu apetīti!
    Pie āboliem pievieno gaļu un uz lēnas uguns sautē ~ 10 minūt...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas