Cūkgaļa ar āboliem

Cūkgaļa ar āboliem
Foto: Depositphotos.com
Svarīgi, lai ābolu šķirne būtu piemērota un gatavošanas procesā neizšķīstu.

Sastāvdaļas

  • 400 g liesas cūkgaļas
  • 2-3 āboli
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 1 vidējs sīpols
  • 2-3 ēd. k. medus
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež vidēji lielos gabaliņos, apber ar sāli un pipariem un samaisa. Uz pannas sākumā strauji apcep, tad uz lēnas uguns sutina, kamēr dara pārējos darbus.
  2. Ābolus pārgriež uz pusēm, izņem serdes, sagriež vidēja izmēra daivās, bet nemizo.
  3. Sagriež smalki sīpolu.
  4. Ābolu viegli sviestā apcep kopā ar sīpoliem.
  5. Pie āboliem pievieno gaļu un uz lēnas uguns sautē ~ 10 minūtes. Gatavošanas procesa beigās iemaisa medu un ļauj nedaudz garšām ievilkties.

    Labu apetīti!
    Pie āboliem pievieno gaļu un uz lēnas uguns sautē ~ 10 minūt...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi