Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saksijas pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 75 g sviesta
  • 75 g pūdercukura
  • 75 g miltu
  • 300 g piena
  • 5 olas
  • Kartupeļu ciete
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu labi saputo ar pūdercukuru un miltiem. Liek pakāpeniski verdošā pienā, turpinot kult, kamēr veidojas viendabīga masa. ieliek karstā cepeškrāsnī, kamēr masa apzūst un sāk atlekt no trauka sienām.Izņem, iemaisa olu dzeltenumus un iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar kartupeļu cieti un liek cepeškrāsnī ūdens peldē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas