Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Angļu rīsu pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g rīsu
  • 1.2 l piena
  • 100 g cukura
  • 50 g sviesta
  • 3 olu dzeltenumi
  • 6 ēdamkarotes salda krējuma
  • šķipsniņa sāls
  • 1 citrona īvēta miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 900 ga ūdens ieber rīsus, uzvāra un vāra 2 minūtes. Nolej ūdeni, pielej pienu, pieber cukuru, sāli, pieliek sviestu un vāra 20-2 minūtes. Noņem no uguns, iemaisa ar slado krējumu sajauktus olu dzeltenumus, izmaisa, liek ietaukotā formā apkaisa ar cukuru un citrona miziņu un cep līdz brūnai garoziņai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas