Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Provansas tomāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 -10 tomāti
  • Sāls
  • Pipari
  • Sakapāti pētersiļu zaļumi
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus horizontāli pārgriež un izņem sēklas. Apkaisa ar pipariem un sāli, liek uz pannas sakarsētā eļļā ar griezuma vietu uz leju un cep dažas minūtes. Apgriež, apkaisa ar kapātiem pētersiļiem, saspiestu ķiploku, rīvmaizi un uz 5-6 minūtēm ieliek čepeskrāsnī 160-180 grādu karstumā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas