Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta vista spāņu gaumē

2005. gada 21. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Sālsūdenī izvāra rīsus un sajauc ar vienu smalki sagrieztu papriku. Pilda iztīrītā, ar sāli un pipariem ieberztā vistā un aizšuj. Vistas krūts daļu apliek ar trekna šķiņķa šķēlītēm un apsien. Cep cepekrāsnī gatavu.
2. Tomātiem nogriež apkašjeās daļas un viegli saspiežot izspiež sēklas un sulu. uzkaisa sāli un piparus. Pannā sakarsē eļļu, liek tomātus ar nogriezto daļu uz leju un apcep uz vājas uguns 7-8 minūtes. Liek uz šķīvja un pārkaisa ar sakapātiem pētersiļiem. Caurauguša bekona šķēlītes apcep un apkaisa ar 1 sīki sagrieztu papriku. Sīpolu sagriež ripiņās un apcep.
3. Vistai noņem piesietās šķiņķa šķēlītes, izņem diegu, liek servējamā traukā un dekorē ar septajiem tomātiem, bekona šķēlītēm un sīpolu riņķīšiem.
Uz augšu