Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kafijas mēnestiņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 150 g sviesta
  • 75 g cukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 apelsīna sula un sarīvēta miziņa
  • 1 tējkarote šķīstošās kafijas
  • 200 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 50 g nolobītu samaltu mandeļu
  • Rotāšanai
  • 75 g pūdercukura
  • 1 -2 ēdamkarotes pilnpiena
  • 1 tējkarote šķīstošas kafijas
  • 25 g notīrītu mandeļu, riekstu šokolādē
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo līdz krēmveida konsistencei, pakāpeniski pievienojot cukuru un olu dzeltenumus. Pievieno apelsīnu miziņu un apelsīnu sulu, šķīstošo kafiju, ar cepampulveri samaisītus miltus, mandeles un samīca mīklu. Mīklu satin polietilēnā un noliek uz 2 stundām ledusskapī.Pēc tam izrullē o,3-0,5 cm biezā plāksnē, izspiež pusmēnestiņus un cep sakarsētā cepeškrānī apmēram 10 minūtes 180 grādu temperatūrā. Atdzesē. Pūdercukuru sajauc ar pilnpienu un šķīstošo kafiju. Ar iegūto masu apziež mēnestiņus un grezno ar lobītām mandelēm vai riekstiem šokolādē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas