Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Itāļu ziemassvētku karpa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg karpas fileja
  • 1 buntīte bazilika
  • 8 ķiploku daiviņas
  • 4 nelieli sīpoli
  • 1 lauru lapa
  • 2 tomāti
  • 1 citrons
  • 150 g eļļas
  • Timiāna, selerijas,diļļu zaļumi
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā samaisa sasmalcinātu baziliku ar eļļu (60 g) un 4 sasmalcinātām ķiploku daiviņām, pēc vēlēšanās pievieno sasmalcinātu timiānu.
  2. 20 g eļļas apcep sakapātus sīpolus zeltainus. Noņem no uguns, pieliek smalki sagrieztus tomātus, lauru lapu, citrona sulu, piparus un sāli. Visu sajauc ar ķiplokiem, eļļu un baziliku. Atlikušajā eļļa apmēram 20 minūtes cep pārējās neattīrītās ķiploku daiviņas, izņem, tad šajā eļļā cep ar sāli un pipariem apkaisītus karpas gabalus. Gatavu zivi pārlej ar mērci, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas