Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ziemassvētku torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g margarīna
  • 270 g cukura
  • 6 olas
  • 500 g miltu
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes kakaao pulvera
  • 50 ml ruma
  • 100 g cukātu
  • 100 g rozīņu bez kauliņiem
  • 1 tējkarote kanēļa
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Maltas krustnagliņas
  • Pūdercukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu puto ar cukuru, pakāpeniski pievienojot olas. Pieliek pārējos produktus un samīca mīklu. Liek formā un cep iepriekš sakrsētā cepeškrāsnī 50-60 minūtes 180 grādu temperatūrā.
  2. No kartona izgriež zvaniņu, uzliek uz tortes, pārējo tortes virsmu apkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas