Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Sāļā biskvīta rulete ar kūpinātas zivs krēmu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6 ēdamkarotes miltu
  • Sāls
  • 200 g kūpinātas zivs filejas
  • 100 g sviesta
  • 100 g kausētā siera Dzintars
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • 1 neliels saldskābs ābols
  • 1 tējkarote mārrutku etiķī
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu.
  2. Šviestu saputo, pievieno divas reizes samltu zivs fileju, kausēto sieru Dzintars un labi samaisa. Iegūto krēmu sadala trīs daļās. Vienai pievieno 1 tējkaroti tomātu pastas, samaisa. Otrai pievieno 1 nomizotu un uz smalkas rīves sarīvētu ābolu, samaisa. Trešai pievieno 1 tējkaroti mārrutku, samaisa. Biskvīta vienu trešdaļu noziež ar pirmo, otru trešadaļu ar otro, trešo trešadaļu ar trešo krēma variantu, lai iegūtu trīs dažādas ruletes vienā gabalā. Satin.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas