Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Maljorkas mandeļkūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 160 g pūdercukura
  • 1 /2 ēdamkarote vaniļas cukura
  • 1 nomazgāta citrona rīvēta miziņa
  • 1 tējk. kanēļa
  • 200 g mandeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem. Olu dzeltenumus un pūdercukuru saputo baltās putās. Pievieno vaniļas cukuru, rīvētās citrona miziņas un kanēli. Mandeles samaļ un pievieno saputotajiem olu dzeltenumiem. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā (tikai nekult, lai masa ir tāda gaisīga). Mīklu ielej ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā noņemamo malu veidnē. Kūku cep 175°C apmēram 40 min. Atdzesē neizņemot no veidnes. Apkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar vaniļas saldējumu, kurš apbārstīts ar kanēli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas