Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pupiņu sautējums ar žāvētu vistiņu

2005. gada 7. decembris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Vistiņu sagriež gabaliņos, met katlā kopā ar pupiņām, kurām drīkst aizmirst noliet konservējošo šķidrumu ;), pievieno garšvielas un sasmalcināto (saspiesto) ķiploku, izņemot pētersīļus, liek uz nelielas uguns pasautēties. Pa to laiku vāra rīsus, kad tie gatavi, noskalo. Kamēr rīsi vārījušies, sautējums arī gatavs :)
2. Pasniedz uz šķīvja sautējumu kārtojot vienā- rīsus otrā malā. Neaizmirstam sautējumu pārkaisīt ar sagrieztajiem pētersīļiem! Rīsiem var smuki uzlikt kādu pētersīla lapiņu , kura nav sagriezusies :)
3. Lai labi garšo!
Uz augšu