Sākums > Receptes > Zupas

Frikadeļu zupa ar rīsiem un burkāniem

2005. gada 4. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Katlā uzvāra ūdeni, ieber notīrītus un sagrieztas šķēlēs burkānus, pievieno sāli un "Anniņu", vāra līdz burkāni pusmīksti.
2. Pievieno nomazgātus rīsus, vāra gatavus.
3. Sīpolu smalki sagriež un pievieno maltajai gaļai, arī sāli un piparus, kārtīgi samaisa,veido mazas bumbiņas un iemet katlā un vāra gatavu (kad peld virspusē, vēl mazliet jāpavāra).
4. Beigās nodzēš uguni, pievieno zupai spiestus ķiplokus, samaisa.
Galdā pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu