Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Frikadeļu zupa ar rīsiem un burkāniem

Frikadeļu zupa ar rīsiem un burkāniem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 2 burkāni
  • 1 sauja rīsu
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 l ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšviela "Anniņa" bez sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni, ieber notīrītus un sagrieztas šķēlēs burkānus, pievieno sāli un "Anniņu", vāra līdz burkāni pusmīksti.
  2. Pievieno nomazgātus rīsus, vāra gatavus.
  3. Sīpolu smalki sagriež un pievieno maltajai gaļai, arī sāli un piparus, kārtīgi samaisa,veido mazas bumbiņas un iemet katlā un vāra gatavu (kad peld virspusē, vēl mazliet jāpavāra).
  4. Beigās nodzēš uguni, pievieno zupai spiestus ķiplokus, samaisa.
    Galdā pasniedz ar krējumu.

    Labu apetīti!
    Beigās nodzēš uguni, pievieno zupai spiestus ķiplokus, samai...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Krabju salāti ar puķkāpostu, kukurūzu un svaigu gurķi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas