Gardā zivju uzkoda

Gardā zivju uzkoda
Foto: Depositphotos
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Zivs fileja (heks)
  • Milti
  • Ola
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Provansas majonēze
  • Krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Ar garšvielām apbērtu zivs fileju apviļā miltos, olā un izcep eļļā.
  2. Gatavu kārto traukā. Pasniedz ar mērci, kura pagatavota no krējuma, majonēzes un iecienītākajām garšvielām. Pasniedz aukstu, bet var jau arī karstu:)
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi