Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Gardā zivju uzkoda

Gardā zivju uzkoda

FOTO: Depositphotos

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zivs fileja (heks)
  • Milti
  • Ola
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Provansas majonēze
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ar garšvielām apbērtu zivs fileju apviļā miltos, olā un izcep eļļā.
  2. Gatavu kārto traukā. Pasniedz ar mērci, kura pagatavota no krējuma, majonēzes un iecienītākajām garšvielām. Pasniedz aukstu, bet var jau arī karstu:)
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas