Ķirbju ķīselis ar datelēm

Sastāvdaļas

  • 200 g ķirbju
  • 2 glāzes piena
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 -2 tējkarotes cietes
  • Pusglāze dateļu
  • Ķirbju sēkliņas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ķirbja mīkstumu nelielā ūdens daudzumā izvāra un izberž caur sietu. Liek karstā pienā, pievieno cukuru, sasmalcinātas dateles, uzvāra, tad iemaisa aukstā pienā atšķaidītu cieti un uzkarsē līdz vārīšanai, noņem no uguns un atdzesē. Ja ķīselis ir vidēji biezs, to var rotāt ar putukrējumu. Biezo ķīseli pasniedz ar pienu. Pārkaisa ar ķirbju sēkliņām. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi