Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas reņģītes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu
  • 2 olas
  • Rīvmaize
  • Sāls
  • Majorāns, dilles, baziliks
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Reņģes izķidā un ierīvē ar sāli. Iemērc sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē un cep eļļā no abām pusēm. Pēc tam kārto stikla traukā, pārkaisa ar garšvielām. Kad visas izceptas, uz 5 minūtēm ieliek sakarsētā cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas