Briseleskāposti briseliešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g Briseles kāpostu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 glāze ūdens
  • 1 dārzeņu buljona kubiņš
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 2 olu dzeltenumi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Briseles kāpostiņus apsautē sviestā, pielej ūdeni, pieliek buljona kubiņu un vāra laiku pa laikam katliņu pakratot,lai kāposti nepiedegtu,bet nemaisa. Kad kāposti mīksti, noņem no uguns, pārlej ar sladā krējuma un olu dzeltunumu maisījumu.Pārkaisa piparus un tūlīt pasniedz.

Komentāri

Līga Zirnīte 2009. gada 5. novembris 18:03
Tiešām ļoti garšīga recepte (izmēģināju ar krējuma, majonēzes un mārrutku mērci). Sākot sautēt pieliku klāt arī garšvielas - baziliku un pētersīļus. Iepriekš biju ēdusi Briseles kāpostus, taču tie man īpaši negaršoja, tāpēc necerēju, ka šos dārzeņus var pagatavot arī tik garšīgā veidā!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi