Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi

Kāpostu tīteņi

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva (ap 2 kg)
  • 500 g maltās gaļas
  • 1 glāze rīsu
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Universālais garšvielu maisījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Novāra rīsus un atdzesē.
  2. Sajauc ar maltu gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  3. Kāpostgalvu iegriež pie kacena un nedaudz apvāra. Pēc tam atdala lapas. Lielākai galvai tas jādara vairākas reizes. Bet vidus paliks izmantošanai citur.
  4. Kāpostu lapā glīti ietin gaļas masu un noloka galus.
  5. Tīteņus kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa Univ.garšv.mais. un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.
  6. Bauda kopā ar skābo krējumu!
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas