Kāpostu tīteņi

Kāpostu tīteņi
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva (ap 2 kg)
  • 500 g maltās gaļas
  • 1 glāze rīsu
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Universālais garšvielu maisījums

Pagatavošana

80 min.
  1. Novāra rīsus un atdzesē.
  2. Sajauc ar maltu gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  3. Kāpostgalvu iegriež pie kacena un nedaudz apvāra. Pēc tam atdala lapas. Lielākai galvai tas jādara vairākas reizes. Bet vidus paliks izmantošanai citur.
  4. Kāpostu lapā glīti ietin gaļas masu un noloka galus.
  5. Tīteņus kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa Univ.garšv.mais. un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.
  6. Bauda kopā ar skābo krējumu!
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sabine 2012. gada 2. novembris 11:49
titeņi negaršo bet citi ed mamma gatavo ar tomatu merci
dadzeniite 2010. gada 7. oktobris 11:18
mana mamma nevara risus,bet jauc vinus nomazgatus ar galu un tad sutina
dace strautniece 2010. gada 4. oktobris 19:28
es uztaisu atseviski parasto meerciiti kurai pievienots kechups un paris minutes pirms sauteeshanaas beigaam ar to paarleju tiitenjus, ljoti garshiigi, un smuki izskatas tiitenji roziigaa meerciitee:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni