Baklažāni "alla parmagiana"

Sastāvdaļas

  • 4 lieli baklažāni
  • 500 g tomāti
  • 1 vidējs sīpols
  • 1 saišķītis ar bazliliku
  • 3 ēdamkarotes olīveļas
  • 125 g rīvēts Parmesan siers
  • 250 g sakapāts Mozzarella siers
  • Sāls, pipari
  • Milti

Pagatavošana

120 min.
  1. Jāsagriež baklažāni 4-5mm ripās, jāpārkaisa ar sāli un jāatstāj uz 1 stundu.
  2. Pēc tam kārtīgi jānosusina un jāapviļā ar miltiem un jāapcep.
  3. Jānosusina no liekās eļļas absorbējošā papīrā
  4. Jāsagatavo mērce no olīveļļas, sakapāta sīpola, tomāta un bazilika
  5. 10 cm dziļā cepešpannā pamīšus jākārto: baklažānu šķēles, mozzarella siers, mērce, parmesan siers. Jācep 180 C, 30 min, kamēr brūns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi