Viltotais gulašs

Sastāvdaļas

  • 1 vidējs sīpols
  • 1 paciņa tomātu biezzupas
  • 200 g salda krējuma
  • 200 - 300g maltas gaļas
  • Pāris marinēti gurši (pēc garšas, cik pašiem patīk)
  • 200 g ūdens
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. sagriež, nelielos kubiņos, gurķus. sagriež sīpolu un apcepj sviestā uz pannas, kamēr tie kļūst caurspīdīgi. pievieno gaļu un cep līdz gaļa ir izcepusies. pievieno sagrieztos gurķus, ūdeni, krējumu un biezzupu. visi labi samaisa un maisot uz nelielas uguns silda kamēr mērce kļūst bieza.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi