Samarkandas plovs

Sastāvdaļas

  • 350 g aitas gaļas
  • 250 g rīsu
  • 300 g burkānu
  • 100 kausēta sviesta
  • 170 g sīpolu
  • Sarkanie un melnie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātus rīsus izvāra sālītā ūdenī ( uz 1 kg rīsu vajag 1 l ūdeni ). Notīrītus veselus burkānus izvāra kopā ar gaļu. Vārīto gaļu sagriež kubiņos, burkānus skaidiņās. Pievieno sāli, sarkanos un melnos maltos piparus un izmaisa. Stipri sakarsētā eļļā apcep sīpolus un samaisa kopā ar gaļu un burkāniem. Pasniedzot, šķīvī vispirms liek rīsus,virsū liek gaļas, burkānu un sīpolu maisījumu un pārlej ar kausētu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi