Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Salāti “spirgtums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g Ķīnas kāpostsalāta galviņas
  • 400 g svaigu gurķu
  • 400 g svaigu burkānu
  • ½ tējk. aromātiskās sāls
  • ½ tējk. maltu balto piparu
  • ½ tējk. sīpolu pulvera
  • ½ tējk. estragona100 ml olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķīnas kāpostu nomazgā un sagriež vidēji smalki. Gurķus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs. Ja ir īpaša rīve, kura griež vafeļveida šķēlītes, izmantojam to. Burkānus nokasa, nomazgā un sarīvē uz biešu rīves. Olīveļļu samaisa ar garšvielām: aromātisko sāli, maltiem baltiem pipariem, sīpolu pulveri, estragonu. Sajauc sagatavotos dārzeņus ar eļļas-garšvielu maisījumu. ½ stundu gatavina ledusskapī. Pasniedz kā piedevu gaļas ēdieniem vai arī ēd vienus pašus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas