Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Karstais ābolu pīrāgs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 150 g sviesta
  • 250 g miltu
  • Garšvielas
  • 5 ēdamkarotes ūdens
  • Pildījumam
  • 750 g ābolu
  • Citrona sula un miziņa
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • Naža gals kanēļa
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • Pārziežšanai
  • 50 g pūdercukura
  • 4 ēdamkarotes marmelādes
  • 1 ēdamkarote ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. miltus, sāli, sviestu, ūdeni samīca mīklā. no mīklas izveido 2 apļus cepamās formas diametrā un mīlas joslu malai. vienu apli ieklāj ar sviestu ieziestā formā, pievieno malu un pabas daļas savieno stingri saspiežot. ābolus nomazgā, nomizo, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs. ābolus ieber bļodā un klāt pievieno kanēli, citrona sulu un miziņu, kartupeļu cieti, cukuru un vaniļas cukuru- samaisa masu. ābolu šķēlītes klāj kārtām cepamajā formā virs mīklas. pa virsu liek otru mīklas plātni un savieno tās piezpiežot malu un augšu kopā. cep 40 minūtes 200 grādu temperatūrā.
  2. karstu mīklu pārziež ar aprikožu marmelādes, cukura un ūdens maisījumu.
  3. pasniedz karstu.
  4. labu apetīti!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas